acupunctuur rotterdam rijnmond

Acupunctuur behandeling bij psychische klachten

Acupunctuur heeft zich ontpopt als een krachtige bondgenoot in de strijd tegen psychische klachten. In de hedendaagse wereld, waarin het leven soms overweldigend kan zijn, biedt acupunctuur een natuurlijke en holistische benadering voor het verlichten van stress, het behandelen van burn-out symptomen, het reduceren van angstgevoelens, het tegengaan van vermoeidheid, het verbeteren van slaappatronen en het bieden van ondersteuning bij depressie. Ontdek hier hoe deze tijdloze praktijk jou kan helpen om je weer evenwichtig en energiek te voelen.

Stress verlichten met acupunctuur

Ons hectische leven kan een hoge tol eisen in de vorm van stress. Acupunctuur biedt een veilige haven door het stimuleren van ontspanningsreacties in het lichaam, wat de stresshormonen vermindert en een gevoel van kalmte teweegbrengt.

Lees meer over stress en acupunctuur.

Burn-out behandelen via acupunctuur

Te lang te veel van jezelf vragen kan leiden tot burn-out. Acupunctuur richt zich op het herstellen van je innerlijke energie, zodat je weerstand tegen stress verbetert en je je weer opgeladen voelt.

Ontdek burn-out behandelingen.

Angsten en hyperventilatie aanpakken

Angststoornissen en hyperventilatie kunnen je dagelijks leven ingrijpend beïnvloeden. Acupunctuur werkt door het balanceren van je energiestromen, wat kan helpen om je angstniveaus te verlagen en een rustiger ademhalingspatroon te bevorderen.

Meer over angsten en hyperventilatie.

Vermoeidheid overwinnen

Chronische vermoeidheid kan een signaal zijn van disbalans. Met acupunctuur kun je de energiebanen in je lichaam herstellen, waardoor je natuurlijke vitaliteit wordt verhoogd.

Lees meer over vermoeidheid behandeling.

Slaapproblemen oplossen

Een goede nachtrust is cruciaal voor je gezondheid. Acupunctuur kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit door je geest te kalmeren en je lichaam in een staat van diepe ontspanning te brengen.

Ontdek slaapproblemen oplossingen.

Depressie verlichten

Depressie is een complexe aandoening, maar acupunctuur kan een aanvullende therapie zijn om de symptomen te verlichten. Door het reguleren van neurotransmitters kan acupunctuur bijdragen aan een verbeterd emotioneel welzijn.

Meer over depressie behandeling

Elke behandeling is afgestemd op jouw unieke situatie, met een benadering die niet alleen je symptomen aanpakt, maar ook zoekt naar de onderliggende oorzaken van je psychische klachten. Neem de stap naar een evenwichtiger leven en ontdek wat acupunctuur voor jou kan doen.

Chinese geneeskunde

Veel mensen zoeken mijn praktijk op na jaren van conventionele medische behandelingen die niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Hoewel acupunctuur geen wondermiddel is, blijf ik me telkens weer verbazen over de impact die deze eeuwenoude Chinese geneeswijze kan hebben op het welzijn van mensen.

Als je vragen hebt over acupunctuur in het algemeen, of je bent benieuwd of mijn praktijk in Rotterdam of Capelle aan den IJssel iets voor jou kan betekenen, voel je dan vrij om contact op te nemen.

Online boeken contact opnemen

In Rotterdam en Capelle a/d IJsselTarieven en vergoeding

Behandeling/consult duurt circa 45 minuten en kost €64,- incl. BTW. Om de administratie te ontlasten, reken ik graag direct af. In de praktijk in Rotterdam is er een mogelijkheid om te pinnen. Je krijgt na het consult de factuur mee. Deze kan worden ingediend bij de zorgverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Hierdoor vergoeden de meeste verzekeraars de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor de zekerheid even in de polis om zeker te zijn van vergoeding, of neem contact op met de zorgverzekeraar.

Voor meer informatie over vergoedingen kan je ook kijken op de website www.acupunctuur.nl. Je vindt de informatie onder het kopje ‘verzekeraars die kosten vergoeden’.

Voor klachten over aangesloten acupuncturisten van de NVA kunt u contact opnemen met de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB)
Voor een behandeling bij de acupuncturist heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van te voren afmelden. De kosten worden dan niet in rekening gebracht.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust contact op.