De praktijk

Mijn naam is Patrick Ouwerkerk en ben jarenlang werkzaam geweest als HBO verpleegkundige op verschillende gebieden binnen de Westerse gezondheidszorg.

Sinds 1989 ben ik mij gaan verdiepen in de Oosterse geneeswijzen en heb inmiddels samen met mijn echtgenote een gezamenlijke praktijk in zowel Rotterdam als Capelle aan den IJssel. Mijn vrouw is hier al jaren werkzaam als Gestalttherapeut en ik als Acupuncturist.

Lid van de NVA

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Dit is een overkoepelende beroepsvereniging voor erkende acupuncturisten in Nederland. De leden hiervan hebben een westerse medische vooropleiding op hbo-niveau afgerond en hebben hun acupunctuur diploma behaald aan een door de NVA erkende opleiding.

Ook staat de NVA garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden. Binnen de NVA worden strenge gedragsregels en regels betreffende ethiek gehanteerd. De vereniging voert een actief beleid met betrekking tot tuchtrechtspraak en arbitragezaken. Ze stelt hoge eisen aan haar leden op het gebied van hygiëne en steriliteit tijdens de behandeling.

De vereniging verplicht haar leden tot het volgen van jaarlijkse bijscholingen m.b.t. de behandelende indicaties. Omdat ik aangesloten ben bij de NVA vergoeden de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de behandelingen.

Binnen onze praktijk bieden wij professionele en deskundige acupunctuur behandelingen in een prettige omgeving. Ik vind het belangrijk dat je ontspannen en met een goed gevoel mijn praktijk verlaat.

Kijk binnen in onze praktijk in Rotterdam


Bereikbaarheid praktijk in Rotterdam en Capelle a/d IJssel

De Praktijk in Rotterdam is gevestigd op de Kleiweg ( Rotterdam Noord-Hillegersberg ). De ruimte in Capelle aan den IJssel bevind zich naast onze woning.

Beide praktijken zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Openbaar Vervoer Rotterdam :
Eindpunt Tramlijn 8 Halte Kleiweg RET
Metro Halte Melanchtonweg

Openbaar Vervoer Capelle aan den IJssel :
Treinstation Schollevaar

In zowel Rotterdam als Capelle aan den IJssel is er voldoende ruimte om uw auto te parkeren.


Praktijk Rotterdam

Kleiweg 206b
3051 SL Rotterdam

Openingstijden:
ma. 18:00 – 21:00 uur
di. 10:00 – 16:00 uur
wo. 15:00 – 20:00 uur
do. 10:00 – 15:00 uur


Praktijk Capelle a/d IJssel

Filosofentuin 58
2908 XB Capelle a/d IJssel

Openingstijden:
vrij. 10:00 – 16:00 uur

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust contact op.