De kracht van acupunctuur zit in het feit dat de behandeling precies op de persoon met zijn/haar eigen specifieke disbalansen afgestemd kan worden. Hierdoor wordt het evenwicht hersteld en ziekten kunnen zonder vervelende bijwerkingen worden bestreden.

Acupunctuur

Lichaam, geest en omgeving zijn niet los van elkaar te zien als het gaat om gezondheid en ziekte. Een ziekte ontstaat wanneer de energie tussen deze 3 fenomenen uit balans raakt.

Er kan een tekort zijn aan bepaalde energieën maar er kan ook sprake zijn van een teveel of een blokkade. In mijn praktijk probeer ik weer balans op te bouwen daar waar deze energetische systemen verstoord zijn geraakt. Ik doe dit door een naaldje te steken in een acupunctuurpunt waardoor de energie weer in beweging wordt gezet. Ik ben hierdoor in staat energie te versterken daar waar een tekort is, of te draineren daar waar teveel is.

De kracht van acupunctuur

De kracht van acupunctuur zit in het feit dat de behandeling precies op de persoon met zijn/haar eigen specifieke disbalansen afgestemd kan worden. Hierdoor wordt het evenwicht hersteld en ziekten kunnen zonder vervelende bijwerkingen worden bestreden.

Mijn ervaring is dat na verloop van tijd het lichaam dit herstel van balans zelf weer overneemt waardoor behandelingen niet eindeloos noodzakelijk zijn.

Vaak komen mensen bij mij na jarenlang reguliere behandelingen te hebben ondergaan zonder gewenst resultaat. Acupunctuur is geen wondermiddel. Zelf sta ik echter nog steeds versteld wat deze eeuwenoude geneeswijze voor mensen kan betekenen.

Mocht je vragen hebben over acupunctuur in het algemeen, of ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, neem dan gerust contact op. acupunctuur

Tarieven acupunctuur, tuina, guasha en cupping

Behandeling/consult duurt circa 45 minuten en kost €64,- incl. BTW. Om de administratie te ontlasten, reken ik graag direct af. In de praktijk in Rotterdam is er een mogelijkheid om te pinnen. Je krijgt na het consult de factuur mee. Deze kan worden ingediend bij de zorgverzekeraar.

Vergoedingen van behandeling

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Hierdoor vergoeden de meeste verzekeraars de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor de zekerheid even in de polis om zeker te zijn van vergoeding, of neem contact op met de zorgverzekeraar. Voor meer informatie over vergoedingen kan je ook kijken op de website www.acupunctuur.nl. Je vindt de informatie onder het kopje ‘verzekeraars die kosten vergoeden’. Voor klachten over aangesloten acupuncturisten van de NVA kunt u contact opnemen met de KlachtencommissieAlternatieve Behandelwijzen (KAB) Voor een behandeling bij de acupuncturist heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Bij verhindering graag minimaal 24 uur van te voren afmelden. De kosten worden dan niet in rekening gebracht.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust contact op.