Acupunctuur behandeling

Lichaam, geest en omgeving zijn niet los van elkaar te zien als het gaat om gezondheid en ziekte. Een ziekte ontstaat wanneer de energie tussen deze 3 fenomenen uit balans raakt. Er kan een tekort zijn aan bepaalde energieën maar er kan ook sprake zijn van een teveel of een blokkade.

Er kan een tekort zijn aan bepaalde energieën maar er kan ook sprake zijn van een teveel of een blokkade. In mijn praktijk probeer ik weer balans op te bouwen daar waar deze energetische systemen verstoord zijn geraakt.

Online boeken contact opnemen

De kracht van acupunctuur

De kracht van acupunctuur ligt in zijn vermogen om een behandeling op maat te bieden, afgestemd op de unieke disbalansen van elk individu. Dit zorgt voor een herstel van het natuurlijke evenwicht in het lichaam, waardoor ziekten effectief en zonder ongewenste bijwerkingen kunnen worden aangepakt.

Wat ik uit eigen ervaring heb opgemerkt, is dat het lichaam na een tijdje dit evenwicht zelf weer oppakt. Hierdoor zijn eindeloze behandelingen vaak niet nodig, wat acupunctuur tot een duurzame keuze maakt voor langdurige gezondheid en welzijn.

Chinese geneeskunde

Veel mensen zoeken mijn praktijk op na jaren van conventionele medische behandelingen die niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Hoewel acupunctuur geen wondermiddel is, blijf ik me telkens weer verbazen over de impact die deze eeuwenoude Chinese geneeswijze kan hebben op het welzijn van mensen.

Als je vragen hebt over acupunctuur in het algemeen, of je bent benieuwd of mijn praktijk in Rotterdam of Capelle aan den IJssel iets voor jou kan betekenen, voel je dan vrij om contact op te nemen.

Online boeken contact opnemen

In Rotterdam en Capelle a/d IJsselTarieven en vergoeding

Behandeling/consult duurt circa 45 minuten en kost €64,- incl. BTW. Om de administratie te ontlasten, reken ik graag direct af. In de praktijk in Rotterdam is er een mogelijkheid om te pinnen. Je krijgt na het consult de factuur mee. Deze kan worden ingediend bij de zorgverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Hierdoor vergoeden de meeste verzekeraars de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor de zekerheid even in de polis om zeker te zijn van vergoeding, of neem contact op met de zorgverzekeraar.

Voor meer informatie over vergoedingen kan je ook kijken op de website www.acupunctuur.nl. Je vindt de informatie onder het kopje ‘verzekeraars die kosten vergoeden’.

Voor klachten over aangesloten acupuncturisten van de NVA kunt u contact opnemen met de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB)
Voor een behandeling bij de acupuncturist heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van te voren afmelden. De kosten worden dan niet in rekening gebracht.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust contact op.