Blog
Van Patrick Ouwerkerk / 13 september 2019

Slaapproblemen en acupunctuur

SLAAPPROBLEMEN Iedereen slaapt weleens een nachtje slecht, maar gelukkig slapen de meeste mensen goed. Slaapt u echter iedere nacht slecht...

Lees verder
Van Patrick Ouwerkerk / 12 juni 2019

Overgang en acupunctuur

Overgang De overgang ( menopauze ) is geen ziekte , maar een fase waarin een vrouw afscheid neemt van haar...

Lees verder
Van Patrick Ouwerkerk / 22 mei 2019

Stoppen met roken

Stoppen met roken Iedere roker heeft zo zijn eigen reden om te roken ` het ontspant me` ` het geeft...

Lees verder
  • acupunctuur rotterdam hillegersberg
  • Waar kun je Acupunctuur Rijnmond vinden?

    De praktijkruimte in Hillegersberg is gevestigd aan de Kleiweg 206b. Het is prima bereikbaar per auto én per openbaar vervoer. Tramlijn 8 en Randstadrail (halte Melanchtonweg) stoppen op een steenworp afstand en je kunt naast de deur gratis parkeren.

    Reis je liever niet naar hartje Rotterdam? Acupuntuur Rijnmond heeft ook een praktijkruimte in Capelle aan den IJssel, aan de Filosofentuin 58. Eveneens goed bereikbaar en met gratis parkeren!

  • Contact opnemen

  • Als je belangstelling hebt voor een behandeling kan je een afspraak maken voor een eerste consult. Dit eerste consult bestaat uit een intakegesprek en een eventuele behandeling. Tijdens dit eerste contact kan ik beoordelen of ik iets voor je kan betekenen en jij kunt beslissen of je het idee hebt bij mij op de juiste plek te zijn. je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen als je vragen hebt of iets door wilt geven.