Tarieven Acupunctuur Rijnmond

Als u na dit gesprek het gevoel hebt bij mij op de juiste plaats te zijn kunnen we aansluitend op de intake direct starten met de eerste behandeling.

Behandeling/consult duurt circa 45 minuten en kost € 64,- incl. BTW. Om de administratie te ontlasten, reken ik graag direct af. In beide praktijken is er een mogelijkheid om te pinnen. Je krijgt na het consult de factuur mee. Deze kan worden ingediend bij de zorgverzekeraar.

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Hierdoor vergoeden de meeste verzekeraars de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor de zekerheid even in de polis om zeker te zijn van vergoeding, of neem contact op met de zorgverzekeraar.

Voor meer informatie over vergoedingen kan je ook kijken op de website www.acupunctuur.nl. Of klik hier om het overzicht te bekijken.

Overzicht vergoedingen 2022

Voor klachten over aangesloten acupuncturisten van de NVA kunt u contact opnemen met de KlachtencommissieAlternatieve Behandelwijzen (KAB).

Voor een behandeling bij de acupuncturist heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Bij verhindering graag minimaal 24 uur van te voren afmelden. De kosten worden dan niet in rekening gebracht.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust contact op.