Acupunctuur Zwangerschapsklachten
Als je zwanger bent veranderd er veel in je lichaam. Je hele interne huishouding moet immers voor twee personen worden ingericht. Dit hele proces vergt met name veel van je Yin-energie. Hierdoor kan je zowel lichamelijk als mentaal wat uit balans raken.
ACUPUNCTUUR ZWANGERSCHAPSKLACHTEN 

Als je zwanger bent kan je last krijgen van allerlei vervelende zwangerschapsklachten vaak passend bij de fase van je zwangerschap.
Over het algemeen worden deze klachten geaccepteerd als normaal. Het hoort er nu eenmaal bij, hoor je vaak. Maar de klachten kunnen dusdanig aanwezig zijn dat het je leven voor een groot gedeelte beheerst en het plezier van je zwangerschap negatief beïnvloed.

De onderliggende oorzaak van zwangerschapsklachten is oosters gezien meestal een tekort aan yin energie. Tijdens de zwangerschap veranderd er enorm veel in je lichaam daar je plotseling voor 2 personen moet zorgen. Je hele interne huishouding moet hiervoor worden ingericht en dit gaat vaak te koste van je yin energie.  Tijdens de behandelingen zullen we ons met name richten op het versterken van deze yin energieën, Dit kunnen we doen door middel van het zetten van een aantal naaldjes maar we  kunnen dit ook ondersteunen door  het geven van voedingsadviezen.

Wanneer je last hebt van zwangerschapsklachten is acupunctuur een uitermate geschikte behandelmethode daar wij het zelf helend vermogen aanspreken en geen medicatie voorschrijven die ook voor het kindje schadelijk kunnen zijn.

ACUPUNCTUUR ZWANGERSCHAPSKLACHTEN 

In mijn praktijk ik dagelijks klanten met zwangerschapsklachten .  Vaak is al na 2 behandelingen een duidelijk verschil te bemerken,

Met acupunctuur kunnen zwangerschapsklachten op een natuurlijke manier behandeld worden zonder vervelende bijwerkingen.

De meest bekende klachten zijn zwangerschapsmisselijkheid en vermoeidheid. Beide zijn zeer goed te behandelen met acupunctuur. Daarbij besteden we niet alleen aandacht aan de vermindering van de klachten, maar ook aan wat er nodig is om het terugkeren van de klachten te voorkomen.

De volgende klachten kunnen vaak met succes met acupunctuur worden behandeld. Bekijk alle indicaties.
• Zwangerschapsmisselijkheid
• Vermoeidheid
• Hoofdpijn
• Rugklachten
• Slaapproblemen
• Obstipatie
• Stress en spanning
• Hoge bloeddruk
• Stuitligging
• Postnatale depressie

Heeft u last van zwangerschapsklachten en wilt u een afspraak maken of heeft u nog wat vragen ?  Neem dan gerust even contact op .

 

Als je belangstelling hebt voor een behandeling kan je een afspraak maken voor een eerste consult. Dit eerste consult bestaat uit een intakegesprek en een eventuele behandeling. Tijdens dit eerste contact kan ik beoordelen of ik iets voor je kan betekenen en jij kunt beslissen of je het idee hebt bij mij op de juiste plek te zijn. je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen als je vragen hebt of iets door wilt geven.