Acupunctuur Rijnmond - acupunctuur zwangerschap, acupunctuur zwangerschapsmisselijkheid

kennismakingsgesprek en intake gratis

Acupunctuur bij zwangerschap

Het doel van acupunctuur zwangerschap is het herstellen van de natuurlijke balans zonder bijwerkingen of gevaar voor de baby.

Acupunctuur zwangerschap

Vanaf het moment dat je zwanger bent verandert er een heleboel in je lichaam. Je hele interne huishouding moet immers voor twee personen worden ingericht. Sommige vrouwen kunnen hierdoor lichamelijk of geestelijk uit evenwicht raken. Acupunctuur zwangerschap zorgt ervoor dat deze disbalans wordt hersteld.

Volgens de Oosterse filosofie consumeert het lichaam tijdens zwangerschap behoorlijk van de aanwezige yin energieën. Dit is geen probleem wanneer hier voldoende van aanwezig is. Soms is dit echter niet het geval en heeft het lichaam moeite met de nieuwe balans. In deze gevallen kan acupunctuur zwangerschapsklachten verlichten.

Zwangerschap acupunctuur

Het doel van acupunctuur zwangerschap is het herstellen van de natuurlijke balans zonder bijwerkingen of gevaar voor de baby. Klachten kunnen soms zo heftig zijn dat je niet meer normaal kan functioneren. Dan is het zaak om hier iets aan te doen. Medicatie mag vaak niet gebruikt worden of misschien wilt u deze liever niet gebruiken. Acupunctuur kan dan een goed alternatief zijn.

Met mijn acupunctuur behandelingen worden zwangerschapsklachten op een natuurlijke manier en zonder bijwerkingen aangepakt.

Acupunctuur kan tijdens de zwangerschap dus goede ondersteuning bieden. De klachten die ik het meest behandel zijn : zwangerschapsmisselijkheid, lage rugklachten, moeheid, stemmingswisselingen ,hoofdpijn, maag- darmklachten en slapeloosheid.

Daarnaast kan acupunctuur ook worden ingezet om sneller te herstellen na de bevalling.

Acupunctuur zwangerschap ? neem dan contact op met Acupunctuur Rijnmond voor acupunctuur Rotterdam en acupunctuur Capelle aan den IJssel.

Over Acupunctuur

In de Chinese geneeskunde draait alles om evenwicht. Gezondheid is evenwicht volgens de Chinezen. In onze westerse maatschappij is het vaak een hele klus om je evenwicht te bewaren. We worden overladen met prikkels, we hebben steeds minder tijd en we komen alsmaar verder van onszelf en de natuur af te staan. Bij ziekte is er een verstoring van evenwicht en is er sprake van een disbalans tussen energetische stromen in ons lichaam.

In mijn praktijk voor acupunctuur in Rotterdam en Capelle aan den den IJssel zal ik door selectie van een aantal acupunctuurpunten het evenwicht herstellen waardoor ziekten zonder bijwerkingen kunnen worden bestreden. 

Praktijkadres Rotterdam

A - Heemraadssingel 249
3023 CE Rotterdam

Openingstijden Rotterdam

ma 10:00 - 17:00 uur
di 14:00 - 21:00 uur
wo 10:00 - 17:00 uur
do 10:00 - 15:00 uur

Praktijkadres Capelle a/d IJssel

A - Filosofentuin 58
2908 XB Capelle a/d IJssel

Openingstijden Capelle a/d IJssel

vr 9:00 - 17:00 uur


Telefonisch & E-mail

T -  06 832 538 38
T -  010 227 14 02
E -  [email protected]

Acupunctuur Rijnmond - acupunctuur zwangerschap, acupunctuur zwangerschapsmisselijkheid
Dit is een website van Rupz || Beheerder.