Acupunctuur Rijnmond - acupunctuur stoppen met roken, stoppen met roken acupunctuur

kennismakingsgesprek en intake gratis

Acupunctuur voor stoppen met roken

Met acupunctuur kunnen de ontwenningsverschijnselen na het stoppen met roken worden verminderd. Deze verschijnselen treden op doordat het lichaam verslaafd is geraakt aan nicotine. Dit leidt tot een zowel geestelijke als lichamelijke afhankelijkheid van deze stof.

Acupunctuur stoppen met roken

Stoppen met roken is voor veel mensen een moeilijk maar zeer belangrijk besluit. Iedereen weet hoe lastig het kan zijn vast te houden aan dit besluit, acupunctuur kan je hierbij ondersteuning bieden.

In de literatuur worden verschillende cijfers vermeld met betrekking tot het succes van de anti-rookbehandeling met acupunctuur. Gemiddeld ligt de kans van slagen tussen de 50 en 70%. Deze kans is dus vele malen groter dan wanneer u stopt zonder hulp.

Zeer belangrijk is dat je ook zelf daadwerkelijk wilt stoppen. Acupunctuur neemt uiteraard niet je motivatie en doorzettingsvermogen over. Acupunctuur stoppen met roken maakt het wel makkelijker. 

Stoppen met roken acupunctuur.

Met acupunctuur kunnen de ontwenningsverschijnselen na het stoppen met roken worden verminderd. Deze verschijnselen treden op doordat het lichaam verslaafd is geraakt aan nicotine. Dit leidt tot een zowel geestelijke als lichamelijke afhankelijkheid van deze stof.

De ontwenningsverschijnselen geven vaak een onbehaaglijk gevoel dat steeds sterker lijkt te worden. Het kan leiden tot slapeloosheid, irritaties, gevoelens van onrust en eet- en snoepaanvallen. Uiteindelijk zal je lichaam aan de nieuwe situatie wennen, maar dat duurt vaak enkele weken tot maanden. Vooral de eerste drie weken zijn voor veel mensen erg moeilijk. Acupunctuur doorbreekt zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid en is daardoor bij uitstek geschikt om die vervelende ontwenningsverschijnselen te verminderen, waardoor volhouden gemakkelijker wordt.


Acupunctuur stoppen met roken.

Gemiddeld zijn 2 à 3 behandelingen binnen een periode van vier weken afdoende om met roken te stoppen. Bij de behandeling plaats ik één of meerdere naaldjes op specifieke punten in uw huid, bijvoorbeeld in het oor. Er kunnen ook verblijfsnaaldjes geplaatst worden. Dit zijn zeer kleine, vrijwel onzichtbare knopjes die ongeveer 1 week kunnen blijven zitten en je ook na de behandeling zullen blijven ondersteunen.
Na het stoppen zal je merken dat je vitaliteit toeneemt en je meer energie zult krijgen.

Zo wordt volhouden steeds gemakkelijker.

Acupunctuur stoppen met roken? Neem dan contact op met Acupunctuur Rijnmond voor acupunctuur Rotterdam en acupunctuur Capelle aan den IJssel

Over Acupunctuur

In de Chinese geneeskunde draait alles om evenwicht. Gezondheid is evenwicht volgens de Chinezen. In onze westerse maatschappij is het vaak een hele klus om je evenwicht te bewaren. We worden overladen met prikkels, we hebben steeds minder tijd en we komen alsmaar verder van onszelf en de natuur af te staan. Bij ziekte is er een verstoring van evenwicht en is er sprake van een disbalans tussen energetische stromen in ons lichaam.

In mijn praktijk voor acupunctuur in Rotterdam en Capelle aan den den IJssel zal ik door selectie van een aantal acupunctuurpunten het evenwicht herstellen waardoor ziekten zonder bijwerkingen kunnen worden bestreden. 

Praktijkadres Rotterdam

A - Heemraadssingel 249
3023 CE Rotterdam

Openingstijden Rotterdam

ma 10:00 - 17:00 uur
di 14:00 - 21:00 uur
wo 10:00 - 17:00 uur
do 10:00 - 15:00 uur

Praktijkadres Capelle a/d IJssel

A - Filosofentuin 58
2908 XB Capelle a/d IJssel

Openingstijden Capelle a/d IJssel

vr 9:00 - 17:00 uur


Telefonisch & E-mail

T -  06 832 538 38
T -  010 227 14 02
E -  [email protected]

Acupunctuur Rijnmond - acupunctuur stoppen met roken, stoppen met roken acupunctuur
Dit is een website van Rupz || Beheerder.