Acupunctuur Zevenhuizen

Bent u op zoek naar een ervaren acupuncturist in regio Zevenhuizen dan bent u bij ons op het juiste adres.
De praktijk  is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Acupunctuur en worden hierdoor vergoed door zorgverzekeraars.
Wij zijn gespecialiseerd in diverse aandachtsgebieden welke u kunt vinden onder kopje “indicaties”.

Acupunctuur Zevenhuizen – Werking

Acupunctuur is al eeuwenlang een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt bij een derde van de wereldbevolking toegepast.
De werking van acupunctuur is wetenschappelijk bewezen en de behandelmethode gaat er vanuit dat lichaam, geest en omgeving niet los te zien zijn van elkaar in zowel gezondheid als ziekte.

Acupunctuur steunt op het inzicht dat kwalen voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Om deze verstoringen te herstellen worden dunne naaldjes op bepaalde punten van het lichaam geplaatst. Hierdoor nemen de klachten af of verdwijnen geheel.

De behandeling kan worden gecombineerd met het gebruik van moxa, cupping, tuina of guasha. Deze technieken gebruik ik meestal als ondersteuning en aanvulling op de acupunctuur behandeling.

Acupunctuur Zevenhuizen – Behandeling

Acupunctuur moedigt het lichaam aan het zelf helend vermogen in te zetten en is daarmee in staat klachten te verhelpen en weerstand te verhogen.
Ik zet meestal tussen de 5 en 10 naaldjes. Het prikken van de naaldjes wordt over het algemeen niet als vervelend ervaren en doet geen pijn.

Na ongeveer 5 consulten evalueren we de behandeling. Ik vind namelijk dat er na een aantal behandelingen wel een verbetering merkbaar moet zijn.
Ik vind het belangrijk om vanuit een rustige en prettige setting te werken. Mijn ervaring is dan ook dat mensen met een ontspannen gevoel de praktijk verlaten.

Voor meer informatie over acupunctuur Zevenhuizen verwijs ik u graag naar deze website.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Dit is een beroepsvereniging voor erkende acupuncturisten. Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandeling van NVA leden.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken ? Neem dan gerust even contact op met onze praktijk, we staan u graag te woord.

Maak een afspraak

Als je belangstelling hebt voor een acupunctuur behandeling kan je een afspraak maken voor een eerste consult. Kom langs in onze praktijk voor acupunctuur Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Marieke van den Wijngaard
2023-07-15
Een hele fijne acupunctuur praktijk. Ik kwam met migraine. Er wordt goed naar je geluisterd. Het heeft super veel geholpen.
Marjolein Koolmees
2023-07-06
Extreme last van hooikoorts en ten einde raad omdat niets echt meer hielp en het elk jaar erger werd. Dus verder gaan zoeken in het alternatieve circuit en zo bij Patrick van Accupunctuur Rijnmond terecht gekomen en al na 1 behandeling helemaal geen klachten meer. Echt ongelooflijk, maar ik kan het iedereen aanraden. Ik heb voor de zekerheid nog 2 behandelingen gedaan, ben helemaal hooikoorts vrij. Ik heb mijn leven weer terug, heel dankbaar voor!
Daan b
2023-07-05
Ik kom nu al bijna een jaar bij deze praktijk. Ik heb alleen maar goede ervaringen. De behandelruimte is netjes en schoon. Ik voel echt een verandering ten opzichte van een jaar geleden. Aanrader wat mij betreft!
Wendy van Baarlen
2023-07-05
Hele fijne praktijk met veel kennis en ervaring. Mijn migraine is zo goed als weg na accupunctuur in combinatie met de quasha steen. Patrick denkt met je mee en zoekt gericht naar een oplossing van de klachten (ook bijvoorbeeld dmv chinese kruiden). Een echte aanrader.
Niki Noëlle Tuppert
2023-07-05
De behandeling is heel effectief.
Sanne Smit
2023-07-05
Ik ga al jaren naar Patrick en naast dat de behandelingen goed werken, is het ook echt een moment van ontspanning.
Bibi Odding
2022-03-31
Fijne praktijk! Goed bereikbaar, heel prettige sfeer en Patrick is zeer vakkundig: rustige persoonlijkheid, luistert goed en legt duidelijk uit hoe hij te werk gaat en wat je kunt verwachten. Aanrader!
danielle maas
2022-01-19
Had al jaar lang pijn in mijn rug. Hoopte dat het vanzelf over zou gaan maar dat ging het niet. Eerst onder behandeling geweest van een Fysio met Dry needling maar van deze 9 sessies had er geen 1 geholpen. Toen op zoek gegaan naar andere oplossing en bij Patrick terecht gekomen en kan zeggen na 4 behandelingen dat ik bijna pijnvrij ben. Ben Patrick zeer dankbaar. Super aardig en ook een nette zaak.
Diana Van Heelsbergen
2021-11-25
Fijn gesprek met acupuncturist. Na aantal behandelingen weer pijnvrij. Echt een aanrader.