Acupunctuur Vlaardingen
Acupunctuur Rijnmond is de praktijk voor acupunctuur Vlaardingen

Acupunctuur Vlaardingen

Hét adres voor professionele acupunctuur!

De praktijk in Rotterdam is uitermate makkelijk te bereiken.  Als u vanuit Vlaardingen richting Rotterdam op de
A 20 rijd, neemt u de afslag bij het Sint Franciscus Gasthuis en u bent direct op de Kleiweg.

Bent u op zoek naar een ervaren acupuncturist in regio Vlaardingen dan bent u bij ons op het juiste adres.

Acupunctuur voor iedereen
In China weten ze het al eeuwen: acupunctuur is een uitstekend middel tegen de meest uiteenlopende klachten. Het is een veilige, effectieve behandelmethode die gebaseerd is op natuurlijke processen. Daardoor is het geschikt voor iedereen, zelfs voor mensen die zwanger zijn. Waar reguliere geneeskunde geen antwoord heeft op vragen, blijkt acupunctuur vaak wél de oplossing te bieden.

Oók preventief
Wil je stoppen met roken, of heb je een kinderwens? Heb je last van stress, rug- of nekklachten of de overgang? Of wil je gezondheidsklachten juist vóór zijn en je lekker fit en ontspannen voelen? Ontdek in de nieuwe vestiging van Acupunctuur Rijnmond wat acupunctuur voor jou kan betekenen. Op de website vind je meer informatie over het brede spectrum aan gezondheidsklachten dat met acupunctuur behandeld kan worden.

Acupunctuur met beide benen op de grond
Zodra je de deur aan de Kleiweg 206 in Hillegersberg binnenstapt merk je het: dit is acupunctuur op zijn Rotterdams. Nuchter en met beide benen op de grond. Ik werk professioneel, hygiënisch en betrouwbaar. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk om je een oase van rust te bieden. Je dagelijkse leven is immers al hectisch genoeg. Daarom zijn de behandelruimtes zo ingericht dat je je er optimaal kunt ontspannen. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en je hoort rustgevende muziek op de achtergrond.

Dunne naaldjes, groot effect
Voor sommige mensen is het idee dat er in hun lichaam geprikt wordt wel even wennen; ze moeten echt een drempel over om met acupunctuur te beginnen. Ik kan je geruststellen. Ik werk met zeer dunne naaldjes, die je vrijwel niet voelt en geen pijn doen. Afhankelijk van je klachten zet ik een beperkt aantal naaldjes op strategische punten in je lichaam. Door de plaats en mijn manier van prikken merk je het bijna niet dat ze geplaatst worden. Toch zul je verbaasd zijn over het positieve effect ervan.

Persoonlijk behandelplan
Als HBO-verpleegkundige ben ik gewend om gezondheidsklachten snel te herkennen en deze te plaatsen binnen zowel de Westerse als Oosterse geneeswijze. Die ervaring komt mij als acupuncturist uitstekend van pas. Al na één gesprek heb ik voldoende informatie van wat er speelt en welke behandeling het beste past bij jouw situatie. Omdat ieder mens anders is, stel ik een individueel behandelplan op dat precies aansluit bij jouw persoonlijke behoefte.

Versterk acupunctuur
Acupunctuur is op zichzelf al een zeer effectieve behandelmethode. Maar je kunt als het nodig is de effecten van de traditionele acupunctuurbehandeling nog tijdens dezelfde sessie versterken door het te combineren met bijvoorbeeld:

Ook geef ik ondersteunende lifestyle-adviezen en kun je voedingssupplementen bij mij kopen die helemaal bij jou passen. Uiteraard betrouwbaar en puur natuur: de supplementen zijn afkomstig uit De NatuurApotheek uit Pijnacker. Er is niets geheimzinnigs aan; je weet precies wat je gebruikt en waarom.

Maak gratis en vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van acupunctuur

Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik ontvang je graag in mijn moderne praktijk, waar je al je vragen kunt stellen. Ik kijk naar je tong en voel je pols. Aan de hand van de informatie die je mij geeft stel ik een diagnose en bepaal ik de mogelijke acupunctuurplaatsen. Als je besluit dat je je door mij wilt laten behandelen, kunnen we meestal direct aan de slag. En wil je toch niet beginnen met acupunctuur? Dan is dat natuurlijk ook OK; het is immers een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

  • acupunctuur rotterdam rijnmond
  • Waar kun je Acupunctuur Rijnmond vinden?

    De praktijkruimte in Hillegersberg is gevestigd aan de Kleiweg 206b. Het is prima bereikbaar per auto én per openbaar vervoer. Tramlijn 8 en Randstadrail (halte Melanchtonweg) stoppen op een steenworp afstand en je kunt naast de deur gratis parkeren.

    Reis je liever niet naar hartje Rotterdam? Acupuntuur Rijnmond heeft ook een praktijkruimte in Capelle aan den IJssel, aan de Filosofentuin 58. Eveneens goed bereikbaar en met gratis parkeren!

  • Contact opnemen

    • Als je belangstelling hebt voor een behandeling kan je een afspraak maken voor een eerste consult. Dit eerste consult bestaat uit een intakegesprek en een eventuele behandeling. Tijdens dit eerste contact kan ik beoordelen of ik iets voor je kan betekenen en jij kunt beslissen of je het idee hebt bij mij op de juiste plek te zijn. je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen als je vragen hebt of iets door wilt geven.