Acupunctuur Schiedam
Bent u op zoek naar een ervaren acupuncturist in regio Schiedam dan bent u bij ons op het juiste adres

Acupunctuur Schiedam

De praktijk in Rotterdam is uitermate makkelijk te bereiken.  Als u vanuit Schiedam richting Rotterdam op de
A 20 rijd, neemt u de afslag bij het Sint Franciscus Gasthuis en u bent direct op de Kleiweg.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Acupunctuur en worden hierdoor vergoed door zorgverzekeraars.
Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik tevens docent op de Traditional Chinese Medicine Academie waar ik mijn ervaring probeer door te geven aan beginnende acupuncturisten.
Wij zijn gespecialiseerd in diverse aandachtsgebieden welke u kunt vinden onder kopje ” indicaties “.

Acupunctuur Schiedam – Werkwijze

Acupunctuur is al eeuwenlang een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt bij een derde van de wereldbevolking toegepast.
De werking van acupunctuur is wetenschappelijk bewezen en de behandelmethode gaat er vanuit dat lichaam, geest en omgeving niet los te zien zijn van elkaar in zowel gezondheid als ziekte.
Acupunctuur steunt op het inzicht dat kwalen voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Om deze verstoringen te herstellen worden dunne naaldjes op bepaalde punten van het lichaam geplaatst. Hierdoor nemen de klachten af of verdwijnen geheel.

De behandeling kan worden gecombineerd met het gebruik van moxa, cupping, tuina of guasha. Deze technieken gebruik ik meestal als ondersteuning en aanvulling op de acupunctuur behandeling.

Acupunctuur Schiedam – Behandeling

Acupunctuur moedigt het lichaam aan het zelf helend vermogen in te zetten en is daarmee in staat klachten te verhelpen en weerstand te verhogen.
Ik zet meestal tussen de 5 en 10 naaldjes. Het prikken van de naaldjes wordt over het algemeen niet als vervelend ervaren en doet geen pijn.
Na ongeveer 5 consulten evalueren we de behandeling. Ik vind namelijk dat er na een aantal behandelingen wel een verbetering merkbaar moet zijn.
Ik vind het belangrijk om vanuit een rustige en prettige setting te werken. Mijn ervaring is dan ook dat mensen met een ontspannen gevoel de praktijk verlaten.

Voor meer informatie over onze praktijk verwijs ik u graag naar deze website.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Dit is een beroepsvereniging voor erkende acupuncturisten. Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandeling van NVA leden.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken ? Neem dan gerust even contact op met onze praktijk, we staan u graag te woord.

  • acupunctuur rotterdam rijnmond
  • Waar kun je Acupunctuur Rijnmond vinden?

    De praktijkruimte in Hillegersberg is gevestigd aan de Kleiweg 206b. Het is prima bereikbaar per auto én per openbaar vervoer. Tramlijn 8 en Randstadrail (halte Melanchtonweg) stoppen op een steenworp afstand en je kunt naast de deur gratis parkeren.

    Reis je liever niet naar hartje Rotterdam? Acupuntuur Rijnmond heeft ook een praktijkruimte in Capelle aan den IJssel, aan de Filosofentuin 58. Eveneens goed bereikbaar en met gratis parkeren!

  • Contact opnemen

    • Als je belangstelling hebt voor een behandeling kan je een afspraak maken voor een eerste consult. Dit eerste consult bestaat uit een intakegesprek en een eventuele behandeling. Tijdens dit eerste contact kan ik beoordelen of ik iets voor je kan betekenen en jij kunt beslissen of je het idee hebt bij mij op de juiste plek te zijn. je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen als je vragen hebt of iets door wilt geven.