Acupunctuur Hillegersberg

Acupunctuur voor iedereen
In China weten ze het al eeuwen: acupunctuur is een uitstekend middel tegen de meest uiteenlopende klachten. Het is een veilige, effectieve behandelmethode die gebaseerd is op natuurlijke processen. Daardoor is het geschikt voor iedereen, zelfs voor mensen die zwanger zijn. Waar reguliere geneeskunde geen antwoord heeft op vragen, blijkt acupunctuur vaak wél de oplossing te bieden.

Oók preventief
Wil je stoppen met roken, of heb je een kinderwens? Heb je last van stress, rug- of nekklachten of de overgang? Of wil je gezondheidsklachten juist vóór zijn en je lekker fit en ontspannen voelen? Ontdek in de nieuwe vestiging van Acupunctuur Rijnmond in het Rotterdamse Hillegersberg wat acupunctuur voor jou kan betekenen. Op de website vind je meer informatie over het brede spectrum aan gezondheidsklachten dat met acupunctuur behandeld kan worden.

Hét adres voor professionele Acupunctuur Hillegersberg

Acupunctuur met beide benen op de grond
Zodra je de deur aan de Kleiweg 206 in Hillegersberg binnenstapt merk je het: dit is acupunctuur op zijn Rotterdams. Nuchter en met beide benen op de grond. Ik werk professioneel, hygiënisch en betrouwbaar. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk om je een oase van rust te bieden.

Je dagelijkse leven is immers al hectisch genoeg. Daarom zijn de behandelruimtes zo ingericht dat je je er optimaal kunt ontspannen. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en je hoort rustgevende muziek op de achtergrond.

Dunne naaldjes, groot effect
Voor sommige mensen is het idee dat er in hun lichaam geprikt wordt wel even wennen; ze moeten echt een drempel over om met acupunctuur te beginnen. Ik kan je geruststellen. Ik werk met zeer dunne naaldjes, die je vrijwel niet voelt en geen pijn doen.

Afhankelijk van je klachten zet ik een beperkt aantal naaldjes op strategische punten in je lichaam. Door de plaats en mijn manier van prikken merk je het bijna niet dat ze geplaatst worden. Toch zul je verbaasd zijn over het positieve effect ervan.

Persoonlijk behandelplan
Als HBO-verpleegkundige ben ik gewend om gezondheidsklachten snel te herkennen en deze te plaatsen binnen zowel de Westerse als Oosterse geneeswijze. Die ervaring komt mij als acupuncturist uitstekend van pas.

Al na één gesprek heb ik voldoende informatie van wat er speelt en welke behandeling het beste past bij jouw situatie. Omdat ieder mens anders is, stel ik een individueel behandelplan op dat precies aansluit bij jouw persoonlijke behoefte.

Versterk acupunctuur
Acupunctuur is op zichzelf al een zeer effectieve behandelmethode. Maar je kunt als het nodig is de effecten van de traditionele acupunctuurbehandeling nog tijdens dezelfde sessie versterken door het te combineren met bijvoorbeeld:

Ook geef ik ondersteunende lifestyle-adviezen en kun je voedingssupplementen bij mij kopen die helemaal bij jou passen. Uiteraard betrouwbaar en puur natuur: de supplementen zijn afkomstig uit De NatuurApotheek uit Pijnacker. Er is niets geheimzinnigs aan; je weet precies wat je gebruikt en waarom.

Maak gratis en vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Acupunctuur Hillegersberg

Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik ontvang je graag in mijn moderne praktijk, waar je al je vragen kunt stellen. Ik kijk naar je tong en voel je pols. Aan de hand van de informatie die je mij geeft stel ik een diagnose en bepaal ik de mogelijke acupunctuurplaatsen. Als je besluit dat je je door mij wilt laten behandelen, kunnen we meestal direct aan de slag. En wil je toch niet beginnen met acupunctuur?

Maak een afspraak

Als je belangstelling hebt voor een acupunctuur behandeling kan je een afspraak maken voor een eerste consult. Acupunctuur Rijnmond is gevestigd in Rotterdam en Capele aan den IJssel.

Bibi Odding
2022-03-31
Fijne praktijk! Goed bereikbaar, heel prettige sfeer en Patrick is zeer vakkundig: rustige persoonlijkheid, luistert goed en legt duidelijk uit hoe hij te werk gaat en wat je kunt verwachten. Aanrader!
danielle maas
2022-01-19
Had al jaar lang pijn in mijn rug. Hoopte dat het vanzelf over zou gaan maar dat ging het niet. Eerst onder behandeling geweest van een Fysio met Dry needling maar van deze 9 sessies had er geen 1 geholpen. Toen op zoek gegaan naar andere oplossing en bij Patrick terecht gekomen en kan zeggen na 4 behandelingen dat ik bijna pijnvrij ben. Ben Patrick zeer dankbaar. Super aardig en ook een nette zaak.
Mg Mg
2021-11-26
Zo fijn om prettig ontvangen te worden, fijne behandelruimte en na de behandeling voel ik mij eigenlijk direct al een stuk beter!
Diana Van Heelsbergen
2021-11-25
Fijn gesprek met acupuncturist. Na aantal behandelingen weer pijnvrij. Echt een aanrader.
Ton den Haan
2021-11-06
Aardige acupuncturist rustig en heeft mijn verhaal gehoord Binnen 3 weken voelde k mij veel beter aanrader
Thijs den Haan
2021-11-06
Fijne praktijk veel aan gehad
Sam Ouwerkerk
2021-10-28
Veel aan gehad bij nekklachten en migraine zeker aan te bevelen
MdH den Haan
2021-10-26
Fijne praktijk zeer deskundig
Femke Boersema
2021-10-20
Een hele fijne, deskundige praktijk!