Acupunctuur Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een ervaren acupuncturist in regio Bergschenhoek dan bent u bij ons op het juiste adres.
De praktijk  is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Acupunctuur en worden hierdoor vergoed door zorgverzekeraars.
Wij zijn gespecialiseerd in diverse aandachtsgebieden welke u kunt vinden onder kopje “indicaties”.

Acupunctuur Bergschenhoek – Werking

Acupunctuur is al eeuwenlang een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt bij een derde van de wereldbevolking toegepast.
De werking van acupunctuur is wetenschappelijk bewezen en de behandelmethode gaat er vanuit dat lichaam, geest en omgeving niet los te zien zijn van elkaar in zowel gezondheid als ziekte.

Acupunctuur steunt op het inzicht dat kwalen voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Om deze verstoringen te herstellen worden dunne naaldjes op bepaalde punten van het lichaam geplaatst. Hierdoor nemen de klachten af of verdwijnen geheel.

De behandeling kan worden gecombineerd met het gebruik van moxa, cupping, tuina of guasha. Deze technieken gebruik ik meestal als ondersteuning en aanvulling op de acupunctuur behandeling.

Acupunctuur Bergschenhoek – Behandeling

Acupunctuur moedigt het lichaam aan het zelf helend vermogen in te zetten en is daarmee in staat klachten te verhelpen en weerstand te verhogen.
Ik zet meestal tussen de 5 en 10 naaldjes. Het prikken van de naaldjes wordt over het algemeen niet als vervelend ervaren en doet geen pijn.

Na ongeveer 5 consulten evalueren we de behandeling. Ik vind namelijk dat er na een aantal behandelingen wel een verbetering merkbaar moet zijn.
Ik vind het belangrijk om vanuit een rustige en prettige setting te werken. Mijn ervaring is dan ook dat mensen met een ontspannen gevoel de praktijk verlaten.

Voor meer informatie over acupunctuur Bergschenhoek verwijs ik u graag naar deze website.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Dit is een beroepsvereniging voor erkende acupuncturisten. Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandeling van NVA leden.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken ? Neem dan gerust even contact op met onze praktijk, we staan u graag te woord.

Maak een afspraak

Als je belangstelling hebt voor een acupunctuur behandeling kan je een afspraak maken voor een eerste consult. Acupunctuur Rijnmond is gevestigd in Rotterdam en Capele aan den IJssel.

Bibi Odding
2022-03-31
Fijne praktijk! Goed bereikbaar, heel prettige sfeer en Patrick is zeer vakkundig: rustige persoonlijkheid, luistert goed en legt duidelijk uit hoe hij te werk gaat en wat je kunt verwachten. Aanrader!
danielle maas
2022-01-19
Had al jaar lang pijn in mijn rug. Hoopte dat het vanzelf over zou gaan maar dat ging het niet. Eerst onder behandeling geweest van een Fysio met Dry needling maar van deze 9 sessies had er geen 1 geholpen. Toen op zoek gegaan naar andere oplossing en bij Patrick terecht gekomen en kan zeggen na 4 behandelingen dat ik bijna pijnvrij ben. Ben Patrick zeer dankbaar. Super aardig en ook een nette zaak.
Diana Van Heelsbergen
2021-11-25
Fijn gesprek met acupuncturist. Na aantal behandelingen weer pijnvrij. Echt een aanrader.
Ton den Haan
2021-11-06
Aardige acupuncturist rustig en heeft mijn verhaal gehoord Binnen 3 weken voelde k mij veel beter aanrader
Thijs den Haan
2021-11-06
Fijne praktijk veel aan gehad
Sam Ouwerkerk
2021-10-28
Veel aan gehad bij nekklachten en migraine zeker aan te bevelen
MdH den Haan
2021-10-26
Fijne praktijk zeer deskundig
Femke Boersema
2021-10-20
Een hele fijne, deskundige praktijk!
jaap groenendaal
2021-10-19
Ik kwam met de nodige pijn ( rug, schouder en nek ) en daardoor stress. Na een gesprek waar goed naar mij werd geluisterd en door door te vragen werd er besloten welke behandeling ik nodig zou hebben. Na de derde behandeling voelde ik resultaat en minder pijn. Ook werd ik rustiger waardoor ik minder stress had. Ik kan deze praktijk aanbevelen met mijn als prettig ervaren behandeling, zowel deskundig als sociaal.