Acupunctuur Stoppen met roken
Stoppen met roken is voor veel mensen een moeilijk maar zeer belangrijk besluit. Iedereen weet hoe lastig het kan zijn vast te houden aan dit besluit, acupunctuur kan je hierbij ondersteuning bieden.

Acupunctuur Stoppen met roken

In de literatuur worden verschillende cijfers vermeld met betrekking tot het succes van de anti-rookbehandeling met acupunctuur. Gemiddeld ligt de kans van slagen tussen de 50 en 70%. Deze kans is dus vele malen groter dan wanneer u stopt zonder hulp.

Zeer belangrijk is dat je ook zelf daadwerkelijk wilt stoppen. Acupunctuur neemt uiteraard niet je motivatie en doorzettingsvermogen over. Acupunctuur stoppen met roken maakt het wel makkelijker.

Stoppen met roken acupunctuur

Met acupunctuur kunnen de ontwenningsverschijnselen na het stoppen met roken worden verminderd. Deze verschijnselen treden op doordat het lichaam verslaafd is geraakt aan nicotine. Dit leidt tot een zowel geestelijke als lichamelijke afhankelijkheid van deze stof.

De ontwenningsverschijnselen geven vaak een onbehaaglijk gevoel dat steeds sterker lijkt te worden. Het kan leiden tot slapeloosheid, irritaties, gevoelens van onrust en eet- en snoepaanvallen. Uiteindelijk zal je lichaam aan de nieuwe situatie wennen, maar dat duurt vaak enkele weken tot maanden. Vooral de eerste drie weken zijn voor veel mensen erg moeilijk. Acupunctuur doorbreekt zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid en is daardoor bij uitstek geschikt om die vervelende ontwenningsverschijnselen te verminderen, waardoor volhouden gemakkelijker wordt.

Acupunctuur stoppen met roken

Gemiddeld zijn 2 à 3 behandelingen binnen een periode van vier weken afdoende om met roken te stoppen. Bij de behandeling plaats ik één of meerdere naaldjes op specifieke punten in uw huid, bijvoorbeeld in het oor. Er kunnen ook verblijfsnaaldjes geplaatst worden. Dit zijn zeer kleine, vrijwel onzichtbare knopjes die ongeveer 1 week kunnen blijven zitten en je ook na de behandeling zullen blijven ondersteunen.
Na het stoppen zal je merken dat je vitaliteit toeneemt en je meer energie zult krijgen.

Zo wordt volhouden steeds gemakkelijker.

Acupunctuur stoppen met roken?

Neem dan contact op met Acupunctuur Rijnmond voor acupunctuur Rotterdam en acupunctuur Capelle aan den IJssel

Als je belangstelling hebt voor een behandeling kan je een afspraak maken voor een eerste consult. Dit eerste consult bestaat uit een intakegesprek en een eventuele behandeling. Tijdens dit eerste contact kan ik beoordelen of ik iets voor je kan betekenen en jij kunt beslissen of je het idee hebt bij mij op de juiste plek te zijn. je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen als je vragen hebt of iets door wilt geven.