De praktijk
Beide praktijken zijn zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Mijn naam is Patrick Ouwerkerk (1966) en ben jarenlang werkzaam geweest als HBO verpleegkundige op verschillende gebieden binnen de Westerse gezondheidszorg.

Sinds 1989 ben ik mij gaan verdiepen in de Oosterse geneeswijzen en heb inmiddels samen met mijn echtgenote een gezamenlijke praktijk in zowel Rotterdam als Capelle aan den IJssel.

Mijn vrouw is hier al jaren werkzaam als Gestalttherapeut en ik als Acupuncturist.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik tevens docent op de Traditional Chinese Medicine  Academie.

De Praktijk in Rotterdam is gevestigd op de Kleiweg ( Rotterdam Noord-Hillegersberg ). De ruimte in Capelle aan den IJssel bevind zich naast onze woning.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Dit is een overkoepelende beroepsvereniging voor erkende acupuncturisten in Nederland. De leden hiervan hebben een westerse medische vooropleiding op hbo-niveau afgerond en hebben hun acupunctuur diploma behaald aan een door de NVA erkende opleiding.
Ook staat de NVA garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden. Binnen de NVA worden strenge gedragsregels en regels betreffende ethiek gehanteerd. De vereniging voert een actief beleid met betrekking tot tuchtrechtspraak en arbitragezaken. Ze stelt hoge eisen aan haar leden op het gebied van hygiëne en steriliteit tijdens de behandeling.

De vereniging verplicht haar leden tot het volgen van jaarlijkse bijscholingen m.b.t. de behandelende indicaties.

Omdat ik aangesloten ben bij de NVA vergoeden de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de behandelingen.

Binnen onze praktijk bieden wij een professionele en deskundige behandeling aan in prettige omgeving. Ik vind het belangrijk dat je ontspannen en met een goed gevoel mijn praktijk verlaat.

Beide praktijken zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Openbaar Vervoer Rotterdam :
Eindpunt Tramlijn 8 Halte Kleiweg RET
Metro Halte Melanchtonweg

Openbaar Vervoer Capelle aan den IJssel :
Treinstation Schollevaar

In zowel Rotterdam als Capelle aan den IJssel kunt u gratis parkeren. Bij de Praktijk in Rotterdam is er tevens een gelegenheid om uw auto te parkeren in de achtertuin.

Als je belangstelling hebt voor een behandeling kan je een afspraak maken voor een eerste consult. Dit eerste consult bestaat uit een intakegesprek en een eventuele behandeling. Tijdens dit eerste contact kan ik beoordelen of ik iets voor je kan betekenen en jij kunt beslissen of je het idee hebt bij mij op de juiste plek te zijn. je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen als je vragen hebt of iets door wilt geven.